Gebak

Klik hier om online te bestellen »

Amandel petit fours

Amandelkoekjes in zes smaken, o.a. advocaat, kirsch en mokka.

Appelpunt

Gemaakt van verse appels en rozijnen. Fris van smaak.

Appelspecialité

Vulling van appel en abrikozen en een laagje vanilleschuim en afgemaakt met slagroom en krokante amandelen.

Bananensoes

Soes gevuld met Zwitserse room, verse banaan en slagroom.

Mini bosvruchtenslofje

Slofje met frisse bosvruchtenbavaroise en voorzien van bosvruchten.

Cake petit fours

Klein gebakje, in 3 heerlijke smaken, overgoten met chocolade en feestelijk gedecoreerd.

Chipolata punt

Gevuld met Zwitserse room, vruchtjes en bitterkoekjes met een dun laagje marsepein en fondant.

Hazelino

Hazelnootschuimgebakje gevuld met hazelnootcremè.

Hazelnoot punt

Schuimgebakje gevuld met hazelnootcrème en slagroom.

Marsepein rondje

Gevuld met Zwiterse room en Cointreau en omkleed met marsepein.

Mokkapunt

Gevuld met moccacrème en zwitserse room.

Moorkop

Soes gevuld met slagroom en overgoten met canache.

Slagroompunt

Gevuld met een dun laagje zelfgemaakte frambozen jam en slagroomvulling.

Bavaroisepunt

Afhankelijk van het seizoen.

Truffelpunt

Chocoladepunt met pure chocolade-Zwitserseroomvulling met een vleugje Amaretto.